מלאו את הפרטים ותוך דקות האירוע שלכם מוכן
לאחר התשלום יישלח אימייל עם קישור האורחים וקישור ממשק ניהול הזמנה. התשלום מאובטח דרך PayPal.
🗓️ רשימת האורחים תימחק אוטומטית חודש אחד לאחר תאריך האירוע (פרטי האירוע והקבלה נשמרים).